ALPA – ”NEULEITA, JOISTA ET LUOVU” – 100% ALPAKKAA, PEHMEÄÄ, KESTÄVÄÄ, LÄMMINTÄ JA YLELLISEN TUNTUISTA

Olimme pitkään hakeneet sopivaa yhteistyömuotoa suomalaisen, laatuneuleita valmistavan Alpa-merkin kanssa ja vihdoin syksyllä 2018 sellaisen löysimme – nimittäin Alpa Shop in Shopin!

Kotimainen alpakanneuletuotteita valmistava Alpa on saavuttanut huikean suosion oman verkkokaupan puolella, mutta he kohtaavat kuitenkin paljon asiakkaita, jotka haluaisivat konkreettisesti koskea ja nähdä tuotteen ennen ostopäätöksen tekemistä ja päästä niitä myös sovittamaan. Me taas jälleenmyyjänä kohtaamme monesti ongelman, jossa pystymme ostamaan vain pienen osan sisään merkin valikoimasta ja myymme paljolti ”ei oota”, kun puuttuu kokoja, värejä ja malleja.

ALPA SEELESSÄ

Alpa ehdotti uudeksi toimintamalliksi konseptia, jossa heidän koko mallistonsa olisi Seelessä nähtävissä ja testattavissa ja että Alpan varasto = Seelen varasto. Jos asiakas haluaa ostaa tuotteen niin tilaus voitaisiin tehdä saman tien Seelen myyjän toimesta ja asiakas saisi tuotteen itselleen ilman toimituskuluja nopeasti, maksimissaan 3 arkipäivän kuluessa. Näin vältytään monia turhauttavilta palautusoperaatioilta, kun asiakas tietää tarkkaan, mitä tilaa. Alpan lanseeraamat kampanjat olisivat voimassa myös Seelessä.

Yhteistyö lähtikin pian käyntiin suunnitellusti ja toimintamalli on saanut positiivisen vastaanoton. Ja nyt meiltä löytyvät myös miesten mallit! Toki otamme mielellämme jatkossakin vastaan palautetta mallin toimivuudesta, sillä haluamme kehittää siitä mahdollisimman hyvin asiakkaita palvelevan, pitkäkestoisen toimintamuodon. Tuotteisiin voit tutustua etukäteen tarkemmin Alpan sivuilta. Lämpimästi tervetuloa.

Tammikuu 2020: Nyt kokeilussa malli, että jos vain tuote löytyy Seelestä niin sen saa heti mukaansa!

 

Alpa neule