Seelen yhtenä tavoitteena on kehittää toimintaansa koko ajan vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden toiveita ja tarpeita. Olemme pitkään hakeneet sopivaa yhteistyömuotoa suomalaisen Alpa-merkin kanssa ja nyt vihdoin syksyllä 2018 sellaisen löysimme – nimittäin Alpa Showroomin!

Kotimainen alpakanneuletuotteita valmistava Alpa on saavuttanut huikean suosion oman verkkokaupan puolella, mutta he kohtaavat kuitenkin paljon asiakkaita, jotka haluaisivat konkreettisesti koskea ja nähdä tuotteen ennnen ostopäätöksen tekemistä ja päästä myös sovittamaan. Me taas jälleenmyyjänä kohtaamme monesti ongelman, jossa pystymme ostamaan vain pienen osan sisään merkin valikoimasta ja myymme suurimmalti osin ”ei oota”, kun puuttuu kokoja, värejä ja malleja. Alpa ehdotti uudeksi toimintamalliksi konseptia, jossa heidän koko mallistonsa on Seelessä nähtävissä ja testattavissa ja että Alpan varasto = Seelen varasto. Jos asiakas haluaa ostaa tuotteen niin tilaus voidaan tehdä saman tien Seelen myyjän avustuksella ja asiakas saa tuotteen itselleen ilman toimituskuluja nopeasti, maksimissaan 3 arkipäivän kuluessa. Näin vältytään monia turhauttavilta palautusoperaatioilta, kun asiakas tietää tarkkaan, mitä tilaa. Alpan lanseeraamat kampanjat ovat myös voimassa Seelessä.

Toimintamalli on saanut positiivisen vastaanoton alusta asti ja tästä onkin hienoa jatkaa eteenpäin! Tervetuloa tutustumaan laatuneuleisiin, joista on taatusti iloa pitkään!