SEELE – idyllinen suomalaisten vaatemerkkien

kivijalkaliike ja verkkokauppa Tampereella

Seele – Sustainable Lifestyle Store on vuonna 2013 perustettu vaateliike, joka on syntynyt halusta täydentää Tampereen vaatetarjontaa kestävää kehitystä tukien. Valikoimassa päädyttiin pelkästään naisten vaatteisiin, koruihin ja asusteisiin, jotta vältyttäisiin siltä, että on kaikkea vähän, mutta ei oikein mitään riittävästi. Tarkoituksena on tarjota tyylikkäitä vaatteita, joille on mahdollisimman paljon käyttöä elämän eri hetkissä.

Vaikka merkit kestävät eettisen tarkastelun ja myös ekologisuus otetaan huomioon jokaisen merkin kohdalla, tärkeä elementti on niiden lisäksi kaunis ulkonäkö. Seelessä myytäville vaatteille on tyypillistä tarkkaan harkitut leikkaukset, jotka tekevät vaatteesta istuvan ja naisellisen monelle erilaiselle vartalotyypille. Hurmaavat kuosit ja värit piristävät monipuolisuudellaan, mutta myös hillittyä ja klassista löytyy aina. Yksityiskohtiin on kiinnitetty huomiota, mikä tekee vaatteesta persoonallisen. Yksityiskohdat välittävät myös tunteen siitä, että jokaiseen vaatekappaleeseen on oikeasti panostettu ja sen eteen on tehty huolellista työtä, usein jopa Suomessa. Myös materiaalien kestävyyteen ja miellyttävyyteen kiinnitetään erityistä huomiota.

Lisäksi Seelessä myytäville vaatteille on tunnusomaista niiden monikäyttöisyys siten, että esimerkiksi juhlavuutta pystytään säätelemään asusteilla. Näin vaatetta tulee käytettyä useammissa tilanteissa eikä se unohdu käyttämättömänä vaatekaappiin. Valtaosaa vaatteista voi myös käyttää ympäri vuoden.

Me Seelessä haluamme aina aidosti palvella asiakkaitamme asiakkaan lähtökohtia kuunnellen ja kunnioittaen. Pyrimme luomaan ystävällisen ja rennon ilmapiirin, jotta meille olisi mahdollisimman helppo tulla, vaikka vain piipahtamaan. Sijaintimme on huippuhyvä ja meille pääseekin kätevästi niin julkisilla kuin omalla autollakin. Myös lastenvaunujen kanssa asiointi on vaivatonta. Apua on aina tarjolla, mutta toki valikoimaan saa rauhassa tutustua itsekseenkin.

Mikäli yli 100 euron arvoisen vaatteen kohdalla ilmenee pientä korjausompelun tarvetta, kuten saumojen sisäänottoja tai helman lyhennystä, tarjoamme sen mielellämme kaupan päälle. Tervetuloa ihastumaan valikoimaamme Aleksis Kiven katu 11:n, Tampereen ytimeen tai verkkokauppaamme ❤

Toivottelee:

Taru (yrittäjä)