SEELE – suomalaisten vaatemerkkien

kivijalkaliike ja verkkokauppa Tampereella

Nykypäivänä vallitsee trendi, jolla ei ole varaa mennä ohitse. Nimittäin ajattelutavan muutos pukeutumiseen liittyen. Sen lisäksi, että vaatteet ovat välttämättömyys, niillä halutaan viestiä kuka mitäkin, niiden pitää näyttää ja tuntua hyvältä ja niiden pitää olla laadukkaita. Tämä kaikki pitää saada aikaiseksi ympäristöä sekä vaatteita valmistavia ihmisiä kunnioittaen. Puhutaan myös pikamuodin vastakohdasta, hitaasta muodista.

Seelen koko liiketoimintamalli perustuu hitaaseen muotiin. Muutos tiedostavampaan kuluttamiseen on johtanut lisäksi siihen, että lähituotantoa aletaan arvostamaan uudelleen ja entistä enemmän halutaan ostaa suomalaisia tuotteita. Seele tarjoaakin yhden maan monipuolisimmista kotimaisten tuotemerkkien valikoimista! Seelessä on edustettuna yli 20 suomalaista brändiä ja mielellämme kuuntelemme toiveita uusista merkeistä. Haluamme olla asiakkaidemme näköinen ja arvojen mukainen vaateliike!
 
Kaikkien edustamiemme tuotteiden takana on suomalainen suunnittelija. Yhä kasvavassa määrin tuote on myös Suomessa valmistettu. Jos tuotetta ei ole valmistettu Suomessa, tiedämme kuitenkin, missä valmistus on tapahtunut ja pyrimme suosimaan mahdollisimman lähellä tuotettuja tuotteita. Jos tuote on valmistettu kauempana, sillekin löytyy perusteltu syy, miksi tuote on valikoimissamme. Valmistuksen vastuullisuus on yksi toimintamme ydinarvoista. Koko tuotantoketjun jäljittäminen on välillä hyvin hankalaa, mutta jaamme samat arvot tuotemerkkiemme kanssa ja luotamme heidän kykyynsä valita materiaalit tuotteisiinsa ja järjestämällä tuotanto-olosuhteet mahdollisimman vastuullisesti. Toiminnan avoimuus on tärkeää ja mielellämme autamme kaikissa vastuullisuuteen liittyvissä kysymyksissä.
 
Seele palvelee asiakkaita idyllisessä kivijalkaliikkeessä Tampereen ydinkeskustassa sekä verkkokaupassa. Apua on aina tarjolla, mutta valikoimaan saa rauhassa tutustua itsekseenkin. Meille on tärkeää, että meille on helppo tulla, vaikka vain katselemaan ilman sen suurempia paineita ostamisesta. Sillä se, että ostettu tuote on harkittu, edesauttaa sen päätymistä pitkäaikaiseen käyttöön, mikä on meidänkin tavoitteemme. Haluamme, että Seelestä ostettu tuote tuottaa käyttäjälleen iloa mahdollisimman pitkään. Laadukaskin vaate toki kuluu, mutta monesti tuotetta korjaamalla käyttöaikaa saa vielä pidemmäksi. Neuvommekin mielellämme myös vaatehuoltoon liittyvissä asioissa. Kun taas tuote on tullut tiensä päähän, kannustamme sen asianmukaiseen kierrättämiseen.
 
Joskus tuotteen täydellinen sopivuus käyttäjälleen on pienestä kiinni. Olemmekin sisällyttäneet toimintaamme myös korjausompelupalvelun. Yli 100€ tuotteisiin tarjoamme pienet korjaukset kaupan päälle ja korjaustarpeen ollessa suurempi ohjaamme asiakkaan mielellämme luotto-ompelijallemme 🙂 Tervetuloa tutustumaan hitaan muodin maailmaan!

Toivottelee:

Taru (yrittäjä)