TOIMITUS

Lähetämme toimitukset Suomessa käyttämällä Postin palveluita. Tuotteen toimitusaika on max. 7 arkipäivää tilauksen tekemisestä. Pakettien nouto tapahtuu joko omasta Postista, Postin pakettiautomaatista tai tuotteen ollessa riittävän pieni ja arvoltaan alle 40 euroa, lähetämme sen kirjeenä suoraan asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen. Kommenttikenttään voi laittaa maininnan, haluaako tuotteen noutaa Postista vai pakettiautomaatista. Jos valitsee pakettiautomaatin, niin kannattaa myös laittaa itselle sopivin pakettiautomaattipaikka. Jos haluaisit paketin suoraan kotiisi, niin otathan yhteyttä seele@seele.fi.

Normaalihintaisissa tuotteissa veloitamme toimitusmaksuna 5 euroa ja ALE-tuotteissa 7 euroa. Jos lähetämme tuotteen kirjeenä, veloitamme toimitusmaksua 2 euroa.

Voimme toimittaa myös ulkomaille, mutta otathan ensin yhteyttä seele@seele.fi niin selvitämme toimituskulut maakohtaisesti.

Jos sinulla on mahdollisuus noutaa tilauksesi liikkeestämme (Aleksis Kiven katu 11, Tampere) niin valitse toimitustavaksi ’nouto liikkeestä’. Tällöin toimitusmaksu on 0 €.