TOIMITUS

Lähetämme toimitukset Suomessa käyttämällä Matkahuollon palveluita. Tuotteen toimitusaika on max 5 arkipäivää tilauksen tekemisestä. Pakkaamme tilauksia joka arkipäivä.

Nouto Matkahuollon palvelupisteestä: Toimitus valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen, kuten pakettiautomaattiin, Matkahuoltoon, K-Marketiin tai R-kioskiin pääsääntöisesti 1-2 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa. Kuljetus on hiilineutraali. Katso lähin Matkahuollon palvelupiste https://www.matkahuolto.fi/palvelupisteet

Kotijakelu

Matkahuollon toimitus ovelle sovittuna ajankohtana: Toimitus ovellesi sovittuna ajankohtana, myös iltaisin ja lauantaisin. Saat ilmoituksen saapuvasta paketista tekstiviestillä toimitusajan sopimiseksi. Kuljetus on hiilineutraali.

Tuotteen ollessa riittävän pieni ja arvoltaan alle 40 euroa, lähetämme sen luukkun jakeluna suoraan postiluukkuun tai -laatikkoon.

TOIMITUSMAKSUT OVAT:

Normaalitoimitus Matkahuollon toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin: 6,90 euroa. Tilauksen arvon ylittäessä 200 €, tarjoamme ilmaisen toimituksen.

Postiluukkuun/-laatikkoon jakeluna: 4,90 euroa.

Kotiovelle toimitus: 15 euroa.

Voimme toimittaa myös ulkomaille, mutta otathan ensin yhteyttä seele@seele.fi niin selvitämme toimituskulut maakohtaisesti.

Jos sinulla on mahdollisuus noutaa tilauksesi liikkeestämme (Aleksis Kiven katu 11, Tampere) niin valitse toimitustavaksi ’nouto liikkeestä’. Tällöin toimitusmaksua ei veloiteta.