TOIMITUS

Lähetämme toimitukset Suomessa käyttämällä Matkahuollon palveluita. Tuotteen toimitusaika on max 5 arkipäivää tilauksen tekemisestä. Pakkaamme tilauksia joka arkipäivä.

Nouto Matkahuollon palvelupisteestä: Toimitus valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen, kuten pakettiautomaattiin, Matkahuoltoon, K-Marketiin tai R-kioskiin pääsääntöisesti 1-2 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa. Kuljetus on hiilineutraali. Katso lähin Matkahuollon palvelupiste https://www.matkahuolto.fi/palvelupisteet

Kotijakelu

Matkahuollon toimitus ovelle sovittuna ajankohtana: Toimitus ovellesi sovittuna ajankohtana, myös iltaisin ja lauantaisin. Saat ilmoituksen saapuvasta paketista tekstiviestillä toimitusajan sopimiseksi. Kuljetus on hiilineutraali.

TOIMITUSMAKSUT OVAT:

Normaalitoimitus Matkahuollon toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin: 6,90 euroa. Tilauksen arvon ylittäessä 200 €, tarjoamme ilmaisen toimituksen.

Postiluukkuun/-laatikkoon jakeluna: 5,90 euroa.

Kotiovelle toimitus: 15 euroa.

Voimme toimittaa myös ulkomaille, mutta otathan ensin yhteyttä seele@seele.fi niin selvitämme toimituskulut maakohtaisesti.

Jos sinulla on mahdollisuus noutaa tilauksesi liikkeestämme (Aleksis Kiven katu 11, Tampere) niin valitse toimitustavaksi ’nouto liikkeestä’. Tällöin toimitusmaksua ei veloiteta.