TOIMITUS

Lähetämme toimitukset Suomessa käyttämällä Postin palveluita. Tuotteen toimitusaika on max. 7 arkipäivää tilauksen tekemisestä. Pakettien nouto tapahtuu joko omasta Postista, Postin pakettiautomaatista tai tuotteen ollessa riittävän pieni ja arvoltaan alle 40 euroa, lähetämme sen kirjeenä suoraan asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen. Kommenttikenttään voi laittaa maininnan, mistä Postista tai pakettiautomaatista paketin haluaa noutaa. Jos haluat paketin suoraan kotiovelle toimitettuna, voit valita sen tilausta tehdessä. Käytämme Postin Kotipaketti-palvelua, jossa Posti ottaa sinuun yhteyttä ja sopii erikseen sinulle sopivan toimitusajankohdan.

TOIMITUSMAKSUT OVAT:

Normaalitoimitus Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin: 5,90 euroa. Tilauksen arvon ylittäessä 150 €, tarjoamme ilmaisen toimituksen.

Kirjeenä seurantakoodilla: 3,90 euroa. (Paketin ollessa tarpeeksi pieni mahtumaan postiluukusta ja tilauksen arvon ollessa alle 40 €)

Kotiovelle toimitus: 10 euroa.

Voimme toimittaa myös ulkomaille, mutta otathan ensin yhteyttä seele@seele.fi niin selvitämme toimituskulut maakohtaisesti.

Jos sinulla on mahdollisuus noutaa tilauksesi liikkeestämme (Aleksis Kiven katu 11, Tampere) niin valitse toimitustavaksi ’nouto liikkeestä’. Tällöin toimitusmaksua ei veloiteta.