Näytetään tulokset 1–40 / 138

Alpan kuukauden tuote on elokuussa ajaton Silent-neuletakki.
Silent on upea, eleettömän yksinkertainen, villasilkkinen neuletakki, josta tulee nopeasti vaatekaappisi todellinen luottoneule.
Silent-neuletakki on kevyt ja hengittävä, ja se sujahtaa helposti laukkuun mukaan kaikille reissuille.

Silent-mallin nimi juontuu sen eleettömästä ja yksinkertaisesta designista, joka jättää tilaa muulle asulle.
Se on monipuolisesti yhdisteltävissä – mekon päälle lämmittämään, hameen tai housujen yläosaksi, loppukesän viileyksiin, ilmastoituun toimistoon, juhlaillan lämmittäjäksi. Elokuussa saat -15 % Silent-neuletakeista.

Alpa on tunnettu huippulaadukkaista alpakanvillaneuleistaan, jotka on viimeiseen asti hiottu ja testattu ennen tuotantoon saattamista. Laadukkaan materiaalin ansiosta ne tuntuvat ihanilta päällä ja eri neulostyypeistä löytää sopivan jokaiseen vuodenaikaan. Suunnittelu on taidokasta, eri vartalotyypit ja tilanteet huomioivaa – löytyy rennompaa oversize-tyylistä kuin myös skarppia toimistovaatetta. Monesti käy niin, että kun hankit ensimmäisen, alkaa tekemään mieli toista, ehkä kolmattakin.
Kaikki Alpa®-neuleet suunnitellaan Jyväskylässä ja valmistetaan vastuullisesti Liettuassa, poislukien pipot, jotka myös valmistetaan Suomessa.

Seelestä löytyy lähes koko Alpan valtavan suuri valikoima – lämpimästi tervetuloa testailemaan ja löytämään oma suosikkisi!

Ale!