Näytetään tulokset 1–40 / 115

Nyt on aika juhlistaa äitejä! Kaikki Alpan tuotteet ovat -10% sekä ilmainen toimitus noutopisteisiin ja automaatteihin 8.5 asti.
Kampanja ei koske Vesikkoa.

Kuukauden tuote toukokuussa on Pearl villasilkkinen neulepusero josta alennusta 15% myös tästä saa vielä -10% kampanjan ajan.

Hinnat on laskettu valmiiksi verkkokauppaan.

Alpa on tunnettu huippulaadukkaista alpakanvillaneuleistaan, jotka on viimeiseen asti hiottu ja testattu ennen tuotantoon saattamista. Laadukkaan materiaalin ansiosta ne tuntuvat ihanilta päällä ja eri neulostyypeistä löytää sopivan jokaiseen vuodenaikaan. Suunnittelu on taidokasta, eri vartalotyypit ja tilanteet huomioivaa – löytyy rennompaa oversize-tyylistä kuin myös skarppia toimistovaatetta. Monesti käy niin, että kun hankit ensimmäisen, alkaa tekemään mieli toista, ehkä kolmattakin… Kaikki Alpat suunnitellaan Jyväskylässä ja valmistetaan vastuullisesti Liettuassa, poislukien pipot, jotka myös valmistetaan Suomessa.

Seelestä löytyy lähes koko Alpan valtavan suuri valikoima – lämpimästi tervetuloa testailemaan ja löytämään oma suosikkisi!

Ale!
Ale!