KARINA-merkin korut valmistuvat pienen designliikkeen yhteyteen pystytetyssä korupajassa Vanhassa Raumassa. Korut suunnittelee ja valmistaa korumuotoilija Anni Kaita-aho.

Korujen suunnittelussa Annia inspiroivat arkkitehtuurisuus, yksinkertaistaminen, perinteisen ja tuoreen korumuotoilun yhdistäminen sekä luontoaiheet. Tuotteissa yhdistyvät klassinen pohjoismainen korumuotoilu ja uusi muotoilu oivaltavalla tavalla.

KARINA-korujen valmistuksessa noudatetaan vastuullisuutta sekä läpinäkyvyyttä. Tuotteet valmistetaan laadukkaista materiaaleista, joiden alkuperä tiedetään. Valukappaleet (tuotteiden rungot) tulevat Kouvolasta Kultataide-yritykseltä. Valuhopea on 80 % kierrätettyä ja Pronssi 89 % kierrätettyä. Tuotteet valmistetaan käsityönä Rauman pajalla valukappaleesta sekä korunosista. Tuotteet pakataan KARINA-logolla varustettuihin ekorasioihin.

Jalometallisten korujen hyvä puoli on se, että tuotteet on helppo pitää kauniina puhdistamalla ja kiillottamalla sekä säilyttämällä tuotteita oikein. Jos koru kuitenkin tulee tiensä päähän eikä se ole enää korjattavissa (tai sitä ei haluta enää korjata), niin materiaali on aina uudelleen hyödynnettävissä.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.