Laaja valikoima tyylikkäitä, laadukkaita ja vastuullisesti tuotettuja vaatteita suomalaisilta brändeiltä. Tervetuloa tutustumaan!

HUOM! Jos kuulut ryhmään, että et yhtään jaksaisi kierrellä kauppoja etsiäksesi sinulle sopivia vaatteita ja pelkkä ajatuskin sovituskopista nostattaa hien pintaan, niin kokeile Seelen pukeutumispalvelua.

Palvelu menee kaikessa yksinkertaisuudessaan niin, että sovitaan tutustumiskerta joko kaupalla tai etänä, kesto 30 min. Tässä ajassa kartoitamme toiveesi. Sen jälkeen keräämme juuri sinulle sopivan rekillisen vaihtoehtoja, jotka odottavat sinua valmiina tilavassa sovitushuoneessamme. Sovitaan vain uusi aika, jolloin pääset ne omaan tahtiin testaamaan. Viemme epäsopivat pois ja tuomme sopivampia tilalle, sinun tahtiisi.

Tämä palvelu on ilmainen, koska se on juuri sitä ydintä, mitä työmme muutenkin on. Eikä minkään sortin ostopaineita tarvitse kokea. Jos ei mitään mieluista tai sopivaa löydy, niin vika on silloin joko meissä tai sen hetkisessä valikoimassa, ei koskaan sinussa. Kaupat syntyvät, jos ne ovat aidosti syntyäkseen, eivät väkipakolla. Väkisin tehdyt ostokset jäävät useimmiten vain käyttämättöminä vaatekaapin uumeniin ja sitä emme mekään halua.

Varaa oma aikasi nyt seele@seele.fi ja kokeillaan yhdessä, josko löytäisimme sinulle lempivaatteet, jotka voit vetää yllesi kerta toisensa jälkeen, sen enempää aamuisin miettimättä.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.